Varausehdot

Varaus ja maksu

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (20 % lomakohteen vuokrahinnasta) eräpäivään mennessä tai ennakkomaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa.

Mikäli varauksen alkuun on 35 vuorokautta (5 viikkoa) tai enemmän, maksetaan summa kahdessa erässä. Ennakkomaksu erääntyy maksettavaksi 14 vuorokautta laskun päiväyksestä. Loppusuoritus erääntyy maksettavaksi 4 viikkoa ennen loman alkua.

Mikäli varauksen alkuun on 14-34 vuorokautta (2-5 viikkoa), maksetaan koko summa kerralla ja lasku on maksettava viimeistään 7 vrk laskun päiväyksestä.

Mikäli varauksen alkuun on 13 vuorokautta tai vähemmän, maksetaan koko summa viimeistään 3 vrk laskun päiväyksestä siten, että maksu näkyy vuokranantajan tilillä ennen vuokra-ajan alkamista.

Jos ennakkomaksua tai loppumaksua ei tehdä eräpäivään mennessä tai loppusummaa ei ole maksettu ennen vuokra-ajan alkamista, vuokraaja peruuttaa varauksen ilmoittamalla siitä sähköpostilla.

Varausmaksut peruuttamistapauksessa

Jos varaus perutaan, ennakkomaksua ei pääsääntöisesti asiakkaalle palauteta. Poikkeuksena jos asiakas tekee peruutuksen vähintään 30 vrk ennen vuokra-aikaa ennakkomaksu palautetaan.

Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä Lepoluhdan yhteyshenkilölle. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada takaisin maksamansa summa, lukuun ottamatta ennakkomaksua. Sairastumisen tai muun ylivoimaisen esteen sattuessa palautetaan koko maksettu summa ennakkomaksuineen, asia on tällöin sovittava yhteyshenkilön kanssa.
Jos Lepoluhdan yhteyshenkilö joutuu peruuttamaan varauksen maksujen laiminlyönnin johdosta, ilmoitetaan peruutus sähköpostilla. Tällöin asiakas voi seuraavan vuorokauden aikana kumota peruutuksen maksamalla puuttuvat maksut, jos vuokra-aikaan on enemmän kuin 1 vrk.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), Lepoluhdan yhteyshenkilö voi peruuttaa varauksen.
Sellaisia ovat esim. talon vesivahinko, tulipalo, vandalismi tai muu pakottava este. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Jos varaus joudutaan keskeyttämään asiakkaan häiriökäyttäytymisen takia, niin maksuja ei palauteta. Lepoluhdan omistajat/yhteyshenkilö ei ole millään muulla tavoin korvausvelvollinen peruutuksen asiakkaalle aiheuttamisesta kustannuksista. Varaajalle suositellaan matkavakuutuksen ottamista force majeuren varalta.

Mahdolliset vahingot

Asiakas on velvollinen korvaamaan huoneistolle ja sen irtaimistolle itse tai huoneistossa hänen majoitusaikanaan oleskelevien henkilöiden aiheuttamat vahingot. Aiheutuneesta vahingosta on heti ilmoitettava lomakohteen yhteyshenkilölle tai omistajalle. Ilmoittamatta jättämisestä voi seurata ulkopuolinen vahingonarviointi, jonka kulut lisätään korvaukseen.

Vuokra-aika

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Asiakas luovuttaa lomakohteen ja sen avaimet lähtöpäivänä klo 12.00, ellei toisin ole sovittu. Viikkovuokrauksessa vaihtopäivä on sunnuntaina. Muina kuin kesäkuukausina ja hinnastossa eriteltyinä aikoina voidaan ottaa lyhyempiä varauksia (3 pv minimiaika / viikonloppuvarauksia).

Vierailuaikaan liittyviä asioita

Vuokraan sisältyy varatun lomakohteen käyttöoikeus varatulle ajalle.

 • Normaalit energiakulut, ruokailuastiat, ruokailuvälineet, patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät hintaan.
 • Wc- ja talouspaperit sekä pesuaineet sisältyvät myös vuokrahintaan.
 • Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly vuokraan, voidaan tilata erikseen
 • Lomakohteen siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse, ellei lomakohteen kuvauksessa toisin mainita. Loppusiivouksen voi tilata varauksen yhteydessä. Jos asiakas ei ole varannut loppusiivousta ja jättää sen tekemättä, perii Lepoluhdan yhteyshenkilö siivousmaksun jälkikäteen . Oman siivouksen tulee olla yhtä perusteellinen kuin mikä asunnon kunto oli asiakkaan saapuessa. Siivousohjeet löytyvät ohjekansiosta.
 • Lomakohdetta saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu lomakohteen kuvauksessa vuodepaikkamääränä tai mitä lomakohdetta varattaessa on sovittu. Juhlista ja muista tilaisuuksista, joissa lomakohteen henkilömäärä tilapäisesti ylittyy, tulee sopia ennakkoon yhteyshenkilön tai omistajan kanssa.
 • Vierailija sitoutuu olemaan tuomatta minkäänlaisia kotieläimiä kiinteistölle.
 • Tupakointi on ehdottomasti kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 250€ tuuletusmaksu.
 • Jos avainta ei palauteta, lukot sarjoitetaan uudelleen ja hankitaan uudet avaimet, jonka kustannukset peritään asiakkaalta.
 • Asiakkaan ei ole lupa tuoda lisämajoitustiloja kuten asuntovaunua, ellei toisin ole sovittu
 • Asiakas sitoutuu tutustumaan ja noudattamaan ohjeistuskansion ohjeita. Asiakkaiden tulee muistaa että järven rannassa äänet kuuluvat kauas. Musiikin soittaminen ulkona on sovitettava siten, että Lepoluhdan lähistöllä olevat naapurikiinteistöt ei häiriinny. Asiakkaan tulee erikoisesti tutustua ympäristöön tontilla olevan korkeuseron takia, jos pieniä lapsia on mukana.
 • Vesijettien tuomista Lepoluhtaan ei suositella niiden aiheuttamien meluhaittojen vuoksi.

Vuokrahintaan sisältyy myös

 • Soutuvene perämoottorilla ja kalastustarvikkeet
 • Takkapuut + rannassa olevan nuotion polttopuut
 • Kaasugrilli

Erikseen ostettavat lisäpalvelut

 • Loppusiivous 90€
 • Liinavaatepaketti 12€ sisältäen:1 aluslakana, 1 pussilakana, 1 tyynyliina, 2 pyyhettä (iso 150*80 ja käsipyyhe 60*40)
 • Palju 2300L sisältäen tarvittavat polttopuut 85€

Valitukset ja arvio

Asiakas sitoutuu ilmoittamaan mahdollisista ongelmista pikaisesti jotta korjaaviin toimiin voidaan ryhtyä. Jos vuokralainen ei ilmoita havaitsemiaan puutteita heti vuokra-aikana yhteyshenkilölle tai omistajalle, katsotaan lomakohteen olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa. Vasta vuokra-ajan jälkeen ilmoitettuja puutteita ei voida yhdessä todeta, eikä Lepoluhta ole niistä korvausvelvollinen. Jos asiakas keskeyttää varauksensa ja poistuu lomakohteesta ennen vuokra-ajan päättymistä, ei käyttämättä jääneeltä ajalta makseta korvausta eikä asiakas ole oikeutettu vuokranpalautukseen.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s